Home » Shop

Weeën olie

€ 7,50

Weeën olie

€ 7,50

 

 

 

Wilt u natuurlijk bevallen, zonder chemische pijnbestrijding? De natuur kan u ook helpen om de weeen te verlichten. 

Laat u partner tijdens de weeen u onderrug masseren met deze olie.

De olie is 100% natuurlijk en bio en bestaat onderander uit Abrikozenpit olie, pepermunt en lavendel.

Masseer u babys buikje met deze olie (ronddraaiende bewegingen met de klok mee) en dek daarna af met een warme doek of bestel een kersenpit zakje mee uit de webshop die speciaal ontwikkeld is voor het buikje van een baby. U zult zien dat u baby ontspant en de krampjes verdwijnen.

De olie bestaat uit 100% bio olieen met een basis olie die verkregen is uit  abrikozenpitten en Rooms Kamille.

Wil je leren om een buikmassage te geven aan u baby tegen darmkrampjes? Zie dan mijn video op deze site.

kersenpit zakjes speciaal ontwikkeld voor de buik van je baby of kindje. Deze kersenpit zakjes zijn zo gemaakt dat de kersenpitten niet op een gedeelte van de buik drukken maar dat de gehel buik en heupjes bedekt zijn. Daarnaast zijn de zakjes van natuurlijk matriaal gemaakt en voelen ze zeer zacht aan. De zakjes zijn ideaal voor krampjes bij u baby. De perfecte werking voor krampjes is eerst de buik van u baby masseren (ronddraaiende bewegingen met de klok mee) met de darmkrampjes olie (die kunt u ook in de schop bestellen) en daarna afdekken met het kersenpitzakje en u zult zien dat u baby zich direct ontspant.

Geef een workshop Baby Massage cadeau! De massage wordt gegeven bij de nieuwe moeder thuis, zodat zei en haar baby heerlijk kunnen genieten in hun eigen vertrouwde omgeving! 

Heeft u speciaal wensen? Alles is bespreekbaar, de massage kan bestaan uit 1 workshop maar kan naar verlangen ook bestaan uit een uitgebreide cursus van 3 workshops, ook is het mogelijk om deze cursus samen met een vriendin te doen. Stuur even een mail of bel om te bespreken wat u wilt zodat wij het perfecte kraamcadeau kunnen samenstellen. De cadeau bon wordt leuk verpakt met een mooie omslagdoek voor de baby.

Sale!

Speen en Thermometer in 1

€ 12,00 € 7,50
Sale!

Speen en Thermometer in 1

€ 12,00 € 7,50

Speen en thermometer in 1, hoe handig is dat? Kinderen vinden het vaak nooit leuk als de tempratuur moet worden opgenomen maar helaas is dit soms wel nodig, waarom zullen we het ons zelf en u kindje niet een stuk gemakkelijker maken door de tempratuur op te meten via een speen. U kindje hoeft alleen maar de speen even in zijn mond te nemen en u kunt digtaal zijn tempratuur af lezen. U kunt de speen bestellen in roze en blauw.

Sale!

Begint u kleine te kruipen, heeft hij niet genoeg grip en glijdt weg over u vloer of kruipt u kleine juist overal en krijgen al zijn of haar mooie kleertjes vale plekken op de knieen? wat dacht u er dan van om deze hippe kniebeschermers te bestellen! In verschillende kleuren beschikbaar, vraag naar de voorraad.