Welkom bij Bodyworkz » Mama & Baby Yoga

Mama & Baby Yoga

 

Tijdens de cursus Mama & Baby Yoga gaan we op een veilige en ontspannen manier allerlei oefeningen doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby's en mama's , Het is een combinatie van yoga oefeningen, baby gym en spelmassage

 

 Tijdens de lessen doen we speelse oefeningen vanuit de yoga voor moeder en baby.  Dit wordt gecombineerd met leuke rijmpjes en liedjes die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw baby. De oefeningen dragen bij in de ontwikkeling van jouw baby, door de oefeningen raakt jouw baby vertrouwd met zijn lichaam, de wervelkolom wordt sterker en de gewrichten blijven soepel, het kan helpen een voorkeurshouding tegen te gaan. Maar het kan ook een positief effect hebben op het slaapgedrag van jouw baby. Baby's die heel onrustig zijn kunnen er rustiger van worden. Er zijn oefeningen ter ondersteuning bij darmkrampjes, en je leert te kijken en luisteren naar jouw baby's behoeften. Ook voor jou als moeder heeft de les velen voordelen, het zorgt voor een beter herstel na de bevalling, je houd je spieren soepel en werkt aan het verstevigen van je spieren, de oefening zorgen voor flexibiliteit, balans en ontspanning.

Maar naast alle voordelen betreft jullie gezondheid zullen jullie ook een hoop plezier samen beleven en werken aan het versterken van de band tussen u en jouw baby.

de cursus bestaat uit:

*Yoga oefeningen

*Baby gym

*Spelmassage

*Oefeningen op liedjes en rijmpjes

*Simpele massage oefeningen door de kleding heen 

 

Je kan de cursus Mama & Baby Yoga los van de cursus baby massage volgen maar de cursus sluit ook heel goed aan als vervolgcursus op de cursus baby massage.

 

Deze cursus word gegeven in groepsverband en vanaf het moment dat jouw baby 2 maanden is. Tijdens de cursus is er een open en ontspannen sfeer waar in u leuke andere moeders kunt ontmoeten. Deze cursus bestaat uit 4 lessen van een uur. De laatste les sluiten we af met een leuke foto als aandenken!

 

 

Kosten:

Gehele cursus Ontspanning en plezier voor 2:  57,50 euro 

Per les cursus Ontspanning en plezier voor 2:  15,- euro

 

Heeft u een paar vriendin waarmee u graag de cursus zou willen doen?  Dit kan natuurlijk ook!

 

 Lijkt het u leuk om samen met jouw baby dit avontuur te beleven? Vul dan het contact formulier in hier op de site en ik neem zo snel mogelijk contact met u op