Welkom bij Bodyworkz » Joy for the new mother

Baby Shower

Buikdansen & Massage

Het is vaak een hele verandering als je moeder word. het is goed om hierbij stil te staan en de zwangerschap ook te gebruiken om hoofdstukken af te sluiten, een nieuwe fase ga je in, 9 maanden heb je de tijd om rustig aan deze overgang te wennen. Dit is een schitterend proces! Wil jij de aanstaande moeder hierbij ondersteunen maar weet je niet hoe? Kies dan voor een unieke babyshower:

Buikdansen & Massage

Buikdansen is van oudsher een vorm van dans die staat voor verbinden, vreugde en vrouwelijkheid! Buikdansen is van oudsher een dans die gedaan werd door vrouwen onderelkaar en werkt bindend, daarnaast is buikdansen zeer geschikt voor zwangere vrouwen en kan het ondersteunend werken bij bekkenbodemklachten. We gaan tijdens de babyshower samen dansen en vieren vol vreugde het nieuw leven in haar! Hadyr een professioneel buikdanseres verzorgt het buikdansen.

 

Dit combineren we met verschillende rituelen van uit Mother Blessings. Mother Blessings letterlijk vertaald: Een zegen voor de nieuwe moeder!

We sluiten de babyshower af met een heerlijke nek / schouder / hand /massage die we bij elkaar uitvoeren  en de zwangere krijgt als extra een rituele voetwassing om zo als herboren haar nieuw levensfase tegemoet te gaan!

Als extra kan je ervoor kiezen dat wij heerlijke gezonde hapjes mee nemen, dit na wens! Ook helpen wij graag met de aankleding van de ruimte voor een warme en feestelijke sfeer!

Kosten voor de babyshower bedragen 20 euro p.p. De babyshower duurt ongeveer 2 uur en kan bij u thuis worden gegeven mits de ruimte het mogelijk maakt anders kunnen wij eventueel mee denken voor een geschikte ruimte.

Heeft u nog vragen naar aanleiding hiervan stel ze gerust! 

 

In Samenwerking met buikdanseres Hadyr. Wilt u meer informatie over haar of lijkt het u leuk om buikdanslessen te volgen neem dan een kijkje op haar site www.buikdansenutrecht.nl