Welkom bij Bodyworkz » Huur Bevallingsbad

Huur bevallingsbad,

U kunt bij mij terecht voor het huren van bevallingsbaden, ik beschik over meerdere baden in verschillende maten en vormen zodat je het bad kan kiezen wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Een bevalling is nooit pijnloos maar je kan hem wel zo comfortabel mogelijk maken, daarnaast helpt het warme water je om de weeën te verlichten, en je kleine wonder kan zo een hele geleidelijke overgang krijgen naar zijn nieuwe wereld.

 

De gebruikelijke periode om een bad te huren is voor 5 weken, 3 weken voor jouw uitgerekende datum en twee weken daarna. U kunt de baden bij mij ophalen of tegen een meerwaarde van 15 euro per zending laten verzenden. Bij de baden zit alles wat u nodig heeft voor een badbevalling. De baden worden na gebruik altijd nog extra door mij gereinigd, daarnaast werk ik met een verschillende aanvoer slang en afvoerslang, ook worden de slangen regelmatig vernieuwd, daarnaast verhuur ik de baden altijd met een persoonlijk hygiënische hoes die na de bevalling word verwijderd, dit alles om 100 % hygiëne te kunnen waarborgen.

 

Wat zit er bij de baden:

-Opblaasbad (naar keuze)

-Luchtpomp

-Waterpomp

-Afdekzeil

-Grondzeil

-Verschillende kraankoppelingen

-Schepnetje

-Verloskundige handschoenen (bij te bestellen voor 7,95)

-Anker

-Onderwaterspiegel

-Aanvoerslang

-Afvoerslang

-Persoonlijke hygiënische hoes

Kosten van de huur van een bad bedragen 120 euro inclusief persoonlijke hygiënische hoes.

 

U kunt kiezen uit het bad Birth Pool in a Box (zie de bovenste foto) Of het bad La Bassine cocon (middelste foto) en het bad La Bassine Maxi (onderste foto)

Alle baden worden netjes geleverd in een bijhorende tas en een box, zodat u alles makkelijk mee kunt nemen.

 

Wilt u een bad reserveren of heeft u nog vragen, vul dan het contact formulier in op de site en ik probeer u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u altijd bellen of mailen. 

Heeft u speciale wensen? Of andere dingen die hier boven niet zijn beschreven? Neem dan ook gerust contact op zodat ik kan kijken wat ik voor u kan betekenen.