Welkom bij Bodyworkz » Huur Bevallingsbad

Huur van een bevalbad

 

Wil jij weten hoe snel je een bevalbad opzet zie dan het onderstaande filmpje

Huur bevallingsbad

Wil je graag een zachte en liefdevolle bevalling voor jou en voor je baby kies dan voor een badbevalling! Het warme water brengt jou verlichting tijdens de weeen, je kunt in bad makkelijk verschillende houdingen aannemen, je verkleint de kans op inscheuren en je kleine wonder kan zo een hele geleidelijke overgang krijgen naar zijn nieuwe wereld. Door de fijne overgang van de baarmoeder in het warme water huilt een baby tijdens een badbevalling vaak niet. 

Omdat iedere vrouw anders is heb ik ervoor gekozen om verschillende baden te verhuren zodat je het bad kunt kiezen wat het beste bij jou past. Vind je het fijn om in een kleiner bad te bevallen wat jou meer geborgenheid geeft of kies je liever voor een bad met ruimte? Het is belangrijk om van te voren goed te voelen bij jezelf wat jij wilt. Neem ruim de tijd voor je bevalling om stil te staan bij jou wensen hierdoor vergroot je de kans op een mooie natuurlijke bevalling precies zoals jij hem wilt!

De gebruikelijke periode om een bad te huren is voor 5 weken, 3 weken voor de uitgerekende datum en twee weken daarna. De kosten voor de huur bedragen 80 euro daarnaast reken ik 40 euro voor de persoonlijke hoes, is de hoes niet gebruikt (omdat u niet in bad bent bevallen) en zit hij nog in gesloten verpakking dan ontvangt u bij retour 40 euro terug. U kunt de baden bij mij ophalen of tegen een meerwaarde van 15 euro laten verzenden. De baden worden geleverd in een schoudertas en een box zodat u het bad ook makkelijk mee kan nemen naar het ziekenhuis. Je kunt kiezen uit het bad Birth Pool in a box dit is een 2 persoons ovaal bad met 2 handgrepen bovenop en een zitje, of het bad La bassine dit is een 1 persoons rond bad met 2 handgrepen bovenop en 2 handgrepen binnen in. Bij de baden zit alles wat u nodig heeft voor een badbevalling. De baden worden altijd na inlevering gereingd ook al is het bad niet gebruikt, daarnaast werk ik met een aanvoerslang en afvoerslang en worden de slangen regelmatig vernieuwd. Ik verhuur de baden met een persoonlijke hygienische hoes die in alle tijden moet worden gebruikt bij een badbevalling, de hoes word direct na de bevalling weggegooid, dit alles om 100% hygiene te kunnen waarborgen.

Wat zit er bij de baden:

-Opblaasbad (naar keuze)

-Luchtpomp

-Waterpomp

-Afdekzeil

-Grondzeil

-Verschillende kraankoppelingen

-Schepnetje

-Verloskundige handschoenen (bij te bestellen voor 7,95)

-Anker

-Aanvoerslang

-Afvoerslang

-Persoonlijke hygiënische hoes

-Uitgebreide gebruiksaanwijzing

Wilt u een bad reserveren of heeft u nog vragen, vul dan het contact formulier in op de site en ik probeer u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u altijd bellen of mailen. 

Heeft u speciale wensen? Of andere dingen die hier boven niet zijn beschreven? Neem dan ook gerust contact op zodat ik kan kijken wat ik voor u kan betekenen.