Welkom bij Bodyworkz » Gastenboek

Gastenboek

Reacties

Lisaira
4 jaar geleden

In voorbereiding op mn bevalling ben ik me gaan verdiepen in badbevallingen. Daar ik gek ben op water en dit ook rustgevend is voor mama en kind wilde ik graag een badbevalling. In mijn zoektocht naar een bad zag ik prijzen staan die ik echt niet kon permitteren, want ik kon dat geld beter voor mijn kleine gebruiken. Na een oproep te hebben geplaatst op Facebook had iemand mij deze site aangeraden. Een top advies.. ik kreeg heel snel antwoord met duidelijke uitleg. Ook was Susan niet te beroerd om het bad te komen brengen en halen in Rotterdam. Een goede ervaring en zeker aan te raden!!!

Loes
4 jaar geleden

Bevalbad;
De service voor het huren van het bad was super! Ook de verzorging van de materialen; het bad/ de pomp etc was allemaal netjes en compleet. Kortom: een aanrader ?

Amanda de Bruin
5 jaar geleden

Ik stond eerst een beetje twijfelachtig tegenover zumba/dansfitness. Ik ben uiteindelijk over gehaald door een huisgenootje, maar merkte al snel dat het heel anders was dan ik me had voor gesteld. Ik voelde me erg ongemakkelijk bij het idee dat ik moest dansen op muziek, mezelf niet zie bewegen en niet kan zien of het een beetje in de buurt komt van wat de rest doet. Het bleef niet bij dat bewegen alleen want na een tijdje vond Susan dat we wel wat meer aan konden en bedacht ze leuke (vermoeiende) fitnessoefeningen voor wat afwisseling. Als ik dan dacht dat ik nu echt te moe was en niet meer verder kon, hoorde ik haar opeens roepen dat het me wel lukte en ik gewoon nog even moest door gaan.
Ik realiseerde me tijdens de lessen al snel dat het op heel veel verschillende manieren mogelijk is om te sporten. Ook als je niet kunt zien. Ik heb nooit het gevoel gekregen dat Susan mijn beperking ziet als een belemmering. Ze neemt de tijd om me dingen uit te leggen, maar doet daar vooral niet te moeilijk over. Op momenten dat ik denk dat me iets niet gaat lukken, ik blijf dat dansen toch een beetje raar vinden, denkt zij dat ik het gewoon maar moet proberen. Ik voel me op die momenten niet anders dan een ander. Juist trots omdat ik me na afloop realiseer dat ik dingen heb gedaan die ik anders niet snel zou doen. Misschien wel met wat spierpijn de volgende ochtend, maar dat is het zeker waard!

Mark
8 jaar geleden

Ik vond de Bootcamp lessen erg leuk!

Dingemans
8 jaar geleden

nog een verassend intensieve workout! na meerdere jaren vechtsport beoefend te hebben is het voor mij niets nieuws om grenzen te verleggen. maar dit was zeker het proberen waard!

max
8 jaar geleden

Ik heb een leuke clinic gehad bij de stuifheufel van Susan

bedankt.

8bTristan
9 jaar geleden

Ik vond uw klinik heel leuk tijdens Gym!

Erwin
9 jaar geleden

Complimenten voor je Drums Alive lessen,hoe jij die vol plezier en enthousiasme geeft.
Op het eind moe maar sportief voldaan rijd ik iedere maandagavond terug naar Houten.
En vaak zing ik het liedje Ari Asi ook nog......hahahaha.

Marijke , 46 jaar.
9 jaar geleden

Na 3 jaar niet intensief aan sport gedaan te hebben, ben ik in januari 2012 begonnen met Drums Alive, bij Susan, in de gymzaal in de Javalaan.
Heerlijk sporten op leuke muziek in een gezellige club....ik heb duidelijk weer mijn plek gevonden!

Nathalie
9 jaar geleden

Het was weer TOP!!

Reactie plaatsen