Welkom bij Bodyworkz » Babymassage

BabyMassage

 

Baby massage is zoveel meer als alleen een aanraking, het zijn niet een paar simpele handelingen die je uitvoert en klaar. Baby massage zorgt voor een diepere binding met jouw baby,

baby massage zorgt er voor dat jouw baby zich bewust wordt van zijn lichaam,

maar baby massage kan ook helpen bij kwaaltjes zoals bv.. krampjes een voorkeurshouding of slaapproblemen.  

In de uitgebreide cursus baby massage leer ik jou verschillende massage technieken waaronder:

*Shantala babymassage

*Reflexologie

*Commodemassage

*Polariteitsmassage

*Holistisch pulsen

*Spelmassage

*Het maken van je eigen baby massage olie

 

Tijdens de cursus komen er ook verschillende thema's aan bod, waaronder: het moederschap, ik als mens en ik als moeder, draag en til technieken, borstvoeding, inbakeren, babytaal en hoe je je eigen babymassage olie kan maken afgestemd op jou baby..

 

U kunt de gehele cursus doen maar het is ook mogelijk om 1 of 2 onderdelen te volgen. De gehele cursus bestaat uit 3 groepsbijeenkomsten en bevat al de bovengenoemde technieken. Naast het masseren ontmoet je andere moeders die in de zelfde wonderlijke levens fase zitten als jou, ik merk vaak dat dit direct een band schept en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Aan het einde van de cursus maak ik altijd een groepsfoto die je mee krijgt als aandenken aan deze bijzondere periode.  Het is ook mogelijk om een cursus babymassage bij u thuis te geven, het voordeel hiervan is dat u baby in zijn vertrouwde omgeving is en u zelf niet weg hoeft. Kiest u voor een cursus thuis dan bespreken we samen van te voren wat je graag wilt leren we bespreken ook of er klachten zijn rond de gezondheid van u baby en zijn/haar gedrag zodat wij hier de babymassage op af kunnen stemmen.

 

Heb je een vriendin die ook net bevallen is? Dan is het ook heel leuk om samen een cursus te volgen of in een groep of bij jullie thuis!

 

Wilt u  graag de cursus in groepsverband doen? Mail of bel dan even voor de datums of om u aan te melden. 

 

Ben je tienermoeder? Of werk je met tienermoeders? Voor deze doelgroep heb ik een speciale aangepaste cursus gericht op tienermoeders. Zelf was ik een tienermoeder toen ik mijn dochter kreeg en terugkijkend op die tijd zou dit een hele waardevolle cursus zijn geweest.

Met de cursus voor tienermoeders richt ik mij voornamelijk op het contact tussen jouw en je baby, als tiener moeder zijn er vaak nog zoveel andere factoren om je heen waardoor je het bewuste contact met je baby niet kan maken. Mijn ervaring is dat ik niet leefde maar geleefd werd, toen ik tienermoeder was had ik dat niet door maar nu ik terug kijk en mijn moederschap van mijn dochter vergelijk met die van mijn zoon zie ik dat wel. Daarom wil ik jouw graag bewust maken van wat er in jou leeft, wat er in jouw baby leeft, hoe reageer jij, hoe reageert jouw baby daarop, actie reactie, hoe communiceren jullie, ook al kan jouw baby nog niet praten jouw baby kan jou wel dingen duidelijk makken op een andere manier. Dit is een cursus waar het echt alleen om jou en je baby draait, om van elkaar te genieten en samen een diepere band te creëren. Want om een goede band met je kind op te bouwen heeft zij meer nodig dan voeding en verzorging.

Als ik terug denk toen ik tienermoeder was, zou dit voor mij een hele waardevolle cursus zijn geweest.

 

 

Kosten:

Thuis cursus 1,5 a 2 uur (onderdelen in overleg): 42,- euro

Gehele cursus in groepsverband, bestaat uit 3 lessen van 1,5 uur: 79,- euro

Cursus Baby Massage voor tienermoeders: n.o.t

 

Bij de cursus ontvangt u een uitgebreid naslagwerk zodat u thuis alles nog eens na kan lezen en oefenen, ook ontvangt u gratis een flesje babymassage olie die u zelf tijdens de les maakt. En is er koffie / thee en iets lekkers aanwezig.

 

 

Lijkt het je leuk om samen met jouw baby dit avontuur te beleven? Vul dan het contact formulier in op de site en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.