Welkom bij Bodyworkz » Babymassage

Baby Massage

Onze huid is ons grootste orgaan, je huid beschermt jouw andere organen door ze te omhullen maar ook door je te waarschuwen als je je eigen bezeerd. Door het masseren van de huid voel je direct een fijn gevoel wat doorwerkt op je gehele lichaam en geest. Voor baby's is een massage helemaal speciaal, hun worden zich op deze manier bewust van hun lichaam en maken hierdoor direct in hun hersenen de verbinding met het gevoel hoe ze massage ervaren. Daarom is het altijd heel belangrijk tijdens een massage te luisteren naar de baby, het moet een fijne ervaring zijn zodat aanraking in de hersenen wordt opgeslagen als positief, zo hebben ze hier hun hele leven profijt van, en zullen ze genieten van aanraking. Het schept ook direct een band met de gever van de massage, want de gever is de gene die hun het fijne gevoel geeft. Jou baby leert jou kennen en jij leert jou baby kennen. De band die je samen opbouwt door de massage neemt jou baby zijn hele leven mee. Door de massage aard een baby in zijn lichaam, hij word zich bewust van zijn lichaam en kan zich hierdoor beter ontwikkelen.

Daarnaast kan babymassage ook heel goed ondersteunen bij verschillende babykwaaltjes bv., krampjes een voorkeurshouding, verkoudheid, oorpijn, doorkomende tandjes, slaapproblemen of onrust. In de uitgebreide cursus baby massage leer ik jou verschillende massage technieken waaronder;               

 

  • Shantalla Babymassage

  • Reflexologie

  • Commodemassage

  • Polariteitsmassage

  • Holistisch pulsen

  • Het maken van je eigen baby massage olie     

Tijdens de cursus komen er ook verschillende thema's aan bod, waaronder: het moederschap, ik als mens en ik als moeder, draag en til technieken, borstvoeding, inbakeren, babytaal en hoe je je eigen baby massageolie kan maken afgestemd op jou baby..

U kunt de gehele cursus doen maar het is ook mogelijk om 1 of 2 onderdelen te volgen. De gehele cursus bestaat uit 3 groepsbijeenkomsten en bevat al de bovengenoemde technieken. Naast het masseren ontmoet je andere moeders die in de zelfde wonderlijke levens fase zitten als jou, ik merk vaak dat dit direct een band schept en er nieuwe vriendschappen ontstaan. Aan het einde van de cursus maak ik altijd een groepsfoto die je mee krijgt als aandenken aan deze bijzondere periode. 

Het is ook mogelijk om een cursus babymassage bij u thuis te geven, het voordeel hiervan is dat u baby in zijn vertrouwde omgeving is en u zelf niet weg hoeft. Kiest u voor een cursus thuis dan bespreken we samen van te voren wat je graag wilt leren we bespreken ook of er klachten zijn rond de gezondheid van u baby en zijn/haar gedrag zodat wij hier de babymassage op af kunnen stemmen.

 

Voor wie;

Baby´s vanaf 6 weken t/m 6 maanden

Kosten:

Thuis cursus, bestaat uit 2 consulten van 1 a 1,5 uur per consult: 65,= euro

Gehele cursus in groepsverband, bestaat uit 3 lessen van 1 uur: 60,= euro

Contra indicatie:

Na vaccinatie mag er 24 uur niet gemasseerd worden.

Niet masseren met koorts.

 

Bij de cursus ontvangt u een uitgebreid naslagwerk zodat u thuis alles nog eens na kan lezen en oefenen, ook ontvangt u gratis een flesje babymassage olie die u zelf tijdens de les maakt.  Tijdens de les is er koffie / thee en iets lekkers aanwezig.

Lijkt het je leuk om samen met jouw baby dit avontuur te beleven? Vul dan het contact formulier in op de site en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

 


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een online cursus, dit kan zijn omdat je baby nog te klein is om mee te doen aan een groepscursus, omdat je baby erg onrustig is en een groep hierdoor te druk voor jouw baby is, je niet kan op het tijdstip van de groepscursus, je je baby wilt masseren op de tijd dat het voor jou het beste uitkomt, wat voor jou de reden ook is, ik kan je garanderen dat je net zoveel profijt hebt van een online cursus als een groepscursus! De cursus is duidelijk en overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk ongeacht je niveau!

Omdat iedere baby anders is en iedere leeftijd-s fase vraagt om andere technieken leer ik jou in deze cursus verschillende technieken zodat er altijd iets bij zit voor jou baby. De technieken kan je blijven gebruiken ook al is jou kindje groter, je kan zelfs de technieken uitvoeren bij jou partner. Ook leer ik jou in deze cursus meer over etherische olien en welke olie te gebruiken bij welke kwaal. 

Bij de cursus ontvang je 3 flesjes etherische oliën en een flesje basis olie. Al de oliën zijn 100% natuur zuiver en geschikt voor de tere babyhuid.

Ook krijg je een 1 op 1 online consult waarin we samen al de technieken doornemen en waarin je je vragen kunt stellen. Zo ben jij er zeker van dat je al de technieken op de juiste manier uitvoert. Voor slechts 89,- euro is deze mooie en uitgebreide cursus voor jou inclusief een olie set ter waarde van meer als 50 euro! en een gratis online consult ter waarde van 45,- euro.

De cursus is te bestellen in mijn online shop. Wil je direct door naar de online cursus klik dan op de volgende link; Online Cursus Babymassage inclusief olie pakket!